Άλλες Δραστηριότητες Κακούρη

Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κακούρη

Τα Κέντρα ξένων γλωσσών KΑΚΟΥΡΗ ιδρύθηκαν το 1980 με σκοπό να παρέχουν σπουδές Ευρωπαϊκών Γλωσσών υψηλής ποιότητας για όλες τις ηλικίες των σπουδαστών της αξιοποιώντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τις στρατηγικές συμφωνίες που έχει συνάψει με κορυφαίους εκπαιδευτικούς οργανισμούς παγκοσμίως.

Αλεξάνδρειος Μουσική Σχολή

Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟΣ Μουσική Σχολή ιδρυθηκε το 1992 και είναι η πρώτη σχολη μουσικης με εδρα το ΑΙΓΙΝΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ  και είναι Αναγνωρισμένη από το Κράτος. Είναι στερεότυπο τα ωδεία και οι μουσικές σχολές όπως και κάθε επιχείρηση στον χώρο της εκπαίδευσης να προσπαθεί να δελεάσει με κάθε δυνατό τρόπο όλους μας με περίσσιες υποσχέσεις  και μαγικές συνταγές.

Πιστοποίηση Δεξιοτήτων Πληροφορικής

Η Σχολή Πληροφορικής ΣΟΦΙΑ ΚΑΚΟΥΡΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1993 καλύπτοντας όλο το φάσμα της πληροφορικής εκπαίδευσης. Η σχολή σήμερα μετά από πολλά έτη λειτουργίας κατέχει πρωτεύοντα ρόλο στο χώρο της εκπαίδευσης στους Η/Υ στην Πιερια, και έχει δημιουργήσει ένα αναγνωρίσιμο όνομα και μια πολύ καλή φήμη, που βασίζεται κυρίως στην ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Βιβλιοπωλείο

Το Βιβλιοχαρτοπωλείο ΚΑΚΟΥΡΗ λειτουργεί από το 1989 και 10.000 ετοιμοπαράδοτα επώνυμα προϊόντα όλα σε ανταγωνιστικές τιμές. Στο κατάστημά μας θα βρείτε εκτός από το μαθητικό εξοπλισμό, μία πλήρη γκάμα αναλώσιμων για γραφεία, Έγχρωμες φωτοτυπίες, Βιβλία, Σχολικά είδη, Ξενόγλωσσα βιβλία, Είδη δώρων, Είδη γραφείου, Γραφική ύλη, Έντυπα