Κατάρτιση στην Πληροφορική στο πλαίσιο της Κοινωφελούς Εργασίας

Οι επιλεγέντες του προγράμματος της Κοινωφελούς εργασίας έχουν την μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ένα σεμινάριο κατάρτισης στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές, με τα εξής χαρακτηριστικά:


• Το σεμινάριο είναι διάρκειας 120 ωρών και πραγματοποιείται μία φορά την εβδομάδα, κάθε Παρασκευή.


• Κάθε Παρασκευή, οι ωφελούμενοι δεν θα εργάζονται στον Δήμο που έχουν επιλέξει αλλά θα παρακολουθούν το σεμινάριο. Τα σεμινάρια χωρίζονται σε τρία επίπεδα, ανάλογα με τις γνώσεις των συμμετεχόντων: στοιχειώδης, βασική, προχωρημένη. Καθένας επιλέγει το επίπεδο που θέλει να παρακολουθήσει.


• Οι εκπαιδευτικές ενότητες των σεμιναρίων είναι οι εξής: Word, Excel, Internet, PowerPoint και Access. Παράλληλα, οι 20 ώρες του σεμιναρίου θα περιλαμβάνουν την θεματική ενότητα με τίτλο «Κοινωνική Οικονομία και Κοινωνική Επιχειρηματικότητα».


• Μετά το τέλος του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να εξεταστούν στην Πληροφορική και να αποκτήσουν Πιστοποίηση Πληροφορικής (αναγνωρισμένη από το ΑΣΕΠ ένα σημαντικότατο εφόδιο για την σύγχρονη αγορά εργασίας).


• Για να μπορέσει κάποιος να συμμετέχει στην κατάρτιση, απλά το δηλώνει στον ΟΑΕΔ κατά την πρώτη συνάντησή του με τους συμβούλους, όταν δηλαδή παραλάβει το συστατικό σημείωμα που τον παραπέμπει στον Δήμο και την θέση εργασίας που πρόκειται να αναλάβει.

Εάν είσαι επιτυχών στην Κοινωφελή Εργασία επικοινώνησε άμεσα μαζί μας στα τηλέφωνα 23530-23405