Προφίλ

ΚΕΚ ΚΑΚΟΥΡΗ | Προφίλ

Η εταιρία ΣΟΦΙΑ ΚΑΚΟΥΡΗ & ΣΙΑ Ο.Ε. ιδρύθηκε και λειτουργεί από τα μέσα της δεκαετίας του 1980.

Αρχικά, λειτούργησε ως Κέντρο Ξένων Γλωσσών, με πρωτεργάτη την αείμνηστη ΣΟΦΙΑ ΚΑΚΟΥΡΗ, καθηγήτρια Αγγλικών.

Για δεκαετίες παρέχουμε σε παιδιά, εφήβους, φοιτητές, ενήλικες και επαγγελματίες όλες τις ξένες γλώσσες. Ταυτόχρονα λειτούργει και Σχολή Πληροφορικής πιστεύοντας ότι στην εποχή της Κοινωνίας της Πληροφορίας η κατοχή γνώσεων και δεξιοτήτων στους Η/Υ αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την ισότιμη συμμέτοχη όλων των πολιτών στις παραγωγικές διαδικασίες.

Τα πρωτοποριακά προγράμματα που εφαρμόζουμε δίνουν τη δυνατότητα στους μαθητές μας να αποκτήσουν γνώσεις που θα τους οδηγήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη σύγχρονη αγορά εργασίας.

Έτσι, το 1993 εγκαινιάζεται ένα υπερσύγχρονο εκπαιδευτήριο στο Αιγίνιο Πιερίας όπου στεγάζει στο ισόγειο Βιβλιοπωλείο, στον 1ο  όροφο το Κ.Ε.Κ. ΚΑΚΟΥΡΗ & ΣΙΑ Ο.Ε., στον 2ο  όροφο Κέντρο Ξένων Γλωσσών και στον 3ο  όροφο η «Αλεξάνδρειος» Μουσική Σχολή.

Το 2000 εγκαινιάζεται το 2ο ιδιόκτητο κτίριο στην κάρδια της πόλης της Κατερίνης όπου λειτουργούν τμήματα Ξένων Γλωσσών και Σχολής Πληροφορικής.

Το 2005 η εταιρία επεκτείνεται στον Βόρειο τομέα του νομού, ανακαινίζοντας ένα διατηρητέο κτίριο του Γεωργικού Συναιτερισμού και εντός της νέας αυτής δομής λειτουργούν τμήματα Ξένων Γλωσσών, Σχολής Πληροφορικής και Βιβλιοπωλείο.

Εκτός από την υψηλού επίπεδου εκπαίδευση ως προς τα προγράμματα σπουδών οι μαθητές δύνανται να λάβουν πιστοποίηση των γνώσεων τους από αναγνωρισμένους φορείς. (Cambridge, Michigan κ.α.)

Συνεργαστήκαμε από την πρώτη στιγμή με τους πιο γνωστούς φορείς πιστοποίησης στην Πληροφορική ECDL, ICT και σήμερα με την GLOBAL CERT.

Από την ίδρυση η εταιρία ΣΟΦΙΑ ΚΑΚΟΥΡΗ & ΣΙΑ Ο.Ε. βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του κλάδου διαθέτοντας την αρτιότερη και πλουσιότερη υποδομή – τόσο σε εξοπλιστικό όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό.(διοικητικά στελέχη, επιστημονικό δυναμικό και έμπειρους συνεργάτες εκπαίδευσης)

Από το 2008 η εταιρία πιστοποιήθηκε ως Εργαστήριο Ελεύθερων Σπουδών Κε.Δι.Βι.Μ. 1 και το 2014 μετά από την εμπειρία τόσων ετών στο χώρο της εκπαίδευσης η εταιρία πιστοποιήθηκε από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. ως Κε.Δι.Βι.Μ. 2 με κωδικό πιστοποίησης 2000195.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

https://drive.google.com/open?id=19HlUf2A2xClJENwkHFd08PLEhuv3up9r